Inbreker in de bosjes teruggevonden dankzij politiehond

Geschreven door de Redactie op vrijdag 8 augustus 2014

Haarlem – Een 23-jarige man uit Hoofddorp is in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 01:00 uur aangehouden bij het Madridplantsoen. Hij wordt verdacht van poging tot inbraak bij een woning aan de Romestraat. De politie kreeg een melding van een mogelijke inbraak bij de woning.
.

Toen zij poolshoogte ging nemen, zag zij een mogelijke verdachte ter hoogte van de Romestraat wegrennen richting het Madridplantsoen. Daar verstopte de man zich tussen het groen. Met behulp van speurhonden werd de verdachte alsnog gevonden en kon hij worden aangehouden.

Mogelijk zijn er nog drie andere verdachten betrokken bij de inbraak. De politie doet momenteel verder onderzoek.

Geen reacties mogelijk.