Vrouw bekneld onder auto in parkeergarage Dokter de Liefdestraat

Geschreven door de Redactie op maandag 28 juli 2014

Haarlem – Een vrouw is maandagmiddag in een parkeergarage onder een auto terecht gekomen. Dat gebeurde rond kwart over een aan de Dokter de Liefdestraat. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. Gezien de ernst van de verwondingen werd ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam opgeroepen.
.

Brandweerlieden hebben de auto voorzichtig omhoog gehaald, waarna de vrouw onder de auto vandaan gehaald kon worden. Ambulancebroeders hebben haar vervolgens eerste hulp verleend, en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. nijntje
  30 juli 2014 op 08:13 | #1

  Hoe is dat nou mogelijk.?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. peter
  30 juli 2014 op 20:29 | #2

  Wees eens creatief.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.