Man ernstig mishandeld door groep jongeren in de P.C. Boutensstraat

Geschreven door de Redactie op vrijdag 4 juli 2014

Haarlem – De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling die plaatsvond op vrijdag 4 juli om 18.30 uur aan de P.C. Boutensstraat. Een 42-jarige man liep op de weg en kon niet meer doorlopen omdat een grote groep jongens de weg blokkeerde. Een bus kwam aanrijden en claxonneerde omdat hij er niet door kon. Uiteindelijk lukte het de chauffeur om erdoor heen te komen.

Ook voor ander verkeer gingen de jongens niet aan de kant. De 42-jarige man sprak de groep aan en liep door. Een jongen kwam op hem af en er werd over en weer geduwd. Meerdere jongens bemoeiden zich ermee en de man werd geschopt en geslagen waardoor hij op de grond belandde. De mishandeling duurde nog even voordat omstanders de jongens van het slachtoffer aftrokken.

Het zou gaan om een groep blanke jongens van ongeveer 15 jaar. Het slachtoffer is weggefietst en later naar het ziekenhuis gegaan. De man heeft onder andere een gebroken jukbeen, gebroken neus en gekneusde enkel opgelopen.

De politie doet onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Dit kan telefonisch via: 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem kan ook: 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.