Politie zoek getuigen van mishandeling fietser op Rijksstraatweg

Geschreven door de Redactie op maandag 30 juni 2014

Haarlem – Op maandag 16 juni, rond 14:00 uur, is op de Rijksstraatweg ter hoogte van het Marsmanplein een 27-jarige fietser mishandeld. Er kwamen twee personen in tegenovergestelde richting op de fietser aflopen. De fietser werd uitgescholden en zonder enige aanleiding werd er tegen zijn fiets geschopt, waardoor de Haarlemmer ten val kwam.

Toen de fietser wilde opstaan kreeg hij een klap tegen zijn hoofd en werd hij in zijn nek geschopt. De verdachte heeft het volgende signalement; een man van tussen de 27 en 30 jaar oud. Tussen de 1.80 en 1.90 lang, donkerblond haar, een normaal postuur en op zijn rechterarm twee tattoo’s. Hij droeg op maandag 16 juni een blauwe joggingbroek.

Heeft u iets gezien, of kent u deze man, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook bellen met Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.