Scooterrijder gewond na botsing bij de Waarderhaven

Geschreven door de Redactie op donderdag 1 mei 2014

Haarlem – Een scooterrijder is donderdagmiddag gewond geraakt na een botsing met een andere scooter. Het ongeval gebeurde rond kwart voor vier aan de Waarderhaven. Vanwege de werkzaamheden aan de Waarderbrug moeten de fietsers en snorscooters in beide richtingen over hetzelfde fietspad. Beide scooters kwamen met elkaar in botsing bij het passeren van elkaar.

Een van de bestuurders is door ambulancepersoneel opgevangen en naar het Kennemer Gasthuis overgebracht voor verdere behandeling. De bestuurder en passagier van de andere scooter kwamen er met lichte verwondingen vanaf en konden hun weg vervolgen.

De politie heeft geassisteerd bij de afhandeling van het ongeval.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.