Koperdieven aangehouden in de Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op zaterdag 10 mei 2014

Haarlem – Op zaterdagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van diefstal van koper. Het gaat om twee Roemeense mannen van 25 en 35 jaar oud. Omstreeks 02:30 uur kreeg de politie melding dat er langs de Ingenieur Lelyweg in de Waarderpolder een grote partij koper in de berm lag.
.

Het metaal was vermoedelijk afkomstig van de sloperij verderop aan de andere zijde van het naast de Ingenieur Lelyweg gelegen water. Op het water zag de politie twee mannen zitten in een bootje. Zij pendelden heen en weer tussen de sloperij en de weg met koper dat opgeslagen lag op het terrein van de sloperij.

De mannen konden ter plaatse worden aangehouden. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Het metaal is terug naar de eigenaar.

Geen reacties mogelijk.