Fietser gewond na botsing met openslaand autoportier

Geschreven door de Redactie op zaterdag 3 mei 2014

Haarlem – Een fietser is zaterdagmiddag in de Steenbokstraat gewond geraakt. Rond kwart voor drie fietste de man door de straat heen, toen een automobiliste de fietser over het hoofd zag en haar autoportier opende. De man fietste vervolgens tegen het autoportier aan, en kwam daardoor ten val.
.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde man eerste hulp verleend. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. gerb
  5 mei 2014 op 16:40 | #1

  Er wordt regelmatig geschreven dat men andere weggebruikers “over het hoofd” zag. Waarom wordt niet gewoon geschreven, heeft niet in de spiegel gekeken of heeft geheel niet gekeken. Een fietser zie je heus wel aankomen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Barry
  5 mei 2014 op 20:52 | #2

  @gerb
  Denk dat ze een beetje ‘politiek’ correct moeten blijven ?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.