Drugs aangetroffen bij slapende man in auto

Geschreven door de Redactie op dinsdag 20 mei 2014

Haarlem – Dinsdagmorgen hield de politie een 34-jarige Amsterdammer aan op verdenking van bezit en/of handel in harddrugs. Omstreeks 11:10 uur zag de politie een personenauto staan op de Plataanstraat in Haarlem-Noord. De motor van de auto liep, maar de bestuurder, die in de auto zat, gaf de indruk niet aanspreekbaar te zijn.

Mogelijk verkeerde hij onder invloed van alcohol, medicijnen of drugs. Toen de politie de motor uit wilde zetten, schrok de verdachte weer wakker. In de auto vond de politie pillen, een zakje hennep en een zakje wit poeder.

De politie nam de (vermoedelijk) drugs in beslag. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hier werd hij in verzekering gesteld.

Geen reacties mogelijk.