Jonge straatrovers mishandelen groepje jongeren in Staten Bolwerk

Geschreven door de Redactie op dinsdag 29 april 2014

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die dinsdagmiddag omstreeks 15:40 uur plaats vond in het Staten Bolwerk. Vier jongens van 17 en 18 jaar oud uit Hoofddorp stonden in het park toen er plotseling een groep van zes of zeven jongens om hen kwamen staan. De jongens waren ongeveer 16 tot 18 jaar oud. De straatrovers eisten geld.

Om hun eisen kracht bij te zetten liet een van het een (mogelijk) vuurwapen zien. Toen niemand van de slachtoffers iets af wilde geven, werd het groepje uit elkaar gedreven. Vervolgens probeerden de daders de tassen en jassen van de slachtoffers te doorzoeken.

Een ander slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd toen hij probeerde te voorkomen dat zijn jas werd doorzocht. Het slachtoffer liep klappen op en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen voor verwondingen aan zijn hoofd. Ook de anderen kregen klappen en schoppen.

De daders gingen er uiteindelijk zonder buit vandoor. De politie verzoekt eventuele getuigen van de straatroof om zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 1. Roosje
  30 april 2014 op 21:52 | #1

  Worden er tegenwoordig geen signalementen meer van de daders gegeven of is dat niet meer nodig?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Filiz
  30 april 2014 op 22:20 | #2

  Die groep had ik maar moeten tegen komen , het moet niet gekker worden waar gaat het allemaal heen vroeger had je dit allemaal niet bij mijn in de buurt , opvoeding is echt belangerijk ouders hebben les nodig of gewoon geen kinderen maken

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. missa
  1 mei 2014 op 11:50 | #3

  Ja wordt zonder signalement wel beetje lastig, schorum =/

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. joris
  1 mei 2014 op 20:01 | #4

  En niet veel later wordt er een jochie van 16 met een nepvuurwapen gepakt in het Nelson mandelapark…..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Mocro
  2 mei 2014 op 19:04 | #5

  Als er geen signalement bij staat dan gaat het om de blanke medeburger!@Roosje

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Ge van genis.
  3 mei 2014 op 12:17 | #6

  Tuig van de richel is het.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Magreb
  3 mei 2014 op 20:50 | #7

  Al die reacties hahah die mensen weten niks

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. hans
  9 mei 2014 op 23:44 | #8

  jij was het zeker he, minder!” van je . was je erbij? dan word je gezocht @Magreb

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.