Bejaarde Haarlemmer op brutale wijze bestolen van portemonnee

Geschreven door de Redactie op maandag 28 april 2014

Haarlem – Een bejaarde Haarlemmer uit de Noormannenstraat bleek maandagmiddag op brutale wijze te zijn bestolen. Bij de bejaarde man werd rond 16:40 uur aangebeld en toen hij open deed stond er een blanke vrouw met lang zwart haar voor de deur. De vrouw vroeg om geld en toen de man meldde dat hij dit niet gaf, liep de vrouw brutaal de woning binnen.

De vrouw wist de man te bestelen van zijn portemonnee en rende met de portemonnee de woning uit, maar zij werd gevolgd door een alerte getuige. Deze getuige is achter de vrouw aangegaan en dwong haar de portemonnee direct terug te geven. De vrouw gaf de portemonnee terug aan de getuige en hij bracht dit bij de Haarlemmer. Bij teruggave van de portemonnee aan de bejaarde Haarlemmer, bleek er een geldbedrag uit verdwenen te zijn.

De politie is met de alerte getuige, een 25-jarige Haarlemmer, op zoek gegaan in de omgeving naar deze dievegge, maar zij werd helaas niet meer aangetroffen. De vrouw had een leeftijd van ongeveer 30-35 jaar.

 1. Ymke goedhart
  29 april 2014 op 20:53 | #1

  Top van de getuige die achter de vrouw aan ging!!! Respect!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Van god los
  29 april 2014 op 21:33 | #2

  één tweetje van getuige en dader??????

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. new era
  30 april 2014 op 06:49 | #3

  Pluim voor de held en een rot trap aan de miezerige vrouw

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. ****
  3 mei 2014 op 10:04 | #4

  Ik zou op der nek spring en de politie bellen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.