Vrouw neergestoken bij woning aan de Borskistraat

Geschreven door de Redactie op maandag 10 maart 2014

Haarlem – Een 56-jarige vrouw is maandagochtend neergestoken voor haar woning. Rond half zeven liep de vrouw naar buiten, en werd vrijwel direct door een onbekende man neergestoken. De man, die een zwarte jas met capuchon droeg, ging er vervolgens in de richting van van de Rijksstraatweg vandoor. De vrouw raakte door de steekpartij gewond.

Ambulancebroeders hebben de vrouw eerste hulp verleend en overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw raakte even buiten bewustzijn, maar is buiten levensgevaar.

De politie is direct een groot onderzoek gestart om de dader te achterhalen. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie, via telefoonnummer 0900-8844.

  1. Annabel
    10 maart 2014 op 21:45 | #1

    Sterkte voor het slachtoffer, wat zal ze geschrokken zijn, zoiets verwacht je toch niet?!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.