Scooter frontaal in botsing met scootmobiel onder tunneltje bij de Jansweg

Geschreven door de Redactie op woensdag 12 maart 2014

Haarlem – Een scooter is woensdagmiddag frontaal in botsing gekomen met een scootmobiel. Rond kwart over twee reed de scooterrijder vanaf het Prinsen Bolwerk het tunneltje bij de Jansweg in, mag zag daarbij de scootmobiel over het hoofd. Een frontale aanrijding was het gevolg.
.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. Zowel de bestuurder van de scooter als de vrouw op de scootmobiel zijn door de ambulancebroeders nagekeken. Na de eerste hulp in de ambulance hoefde geen van beide mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Politieagenten hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval. De bestuurder van de scooter verklaarde tegenover de politie dat hij wegens het lichtverschil de scootmobiel niet had zien aankomen.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. gerb
  13 maart 2014 op 16:06 | #1

  Voor zover ik weet mag je vanaf het Bolwerk daar het fietspad niet op. Staat ook een levensgroot bord. Is het op de rijweg gebeurd dan zou de scootmobiel wel helemaal op de verkeerde weghelft gereden hebben en de scooter op de busbaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. bekende van de scootmobiel
  13 maart 2014 op 21:10 | #2

  Zover ik heb begrepen reed de scootmobiel gewoon op het fietspad. Ze zag de scooterrijder op zich af komen, maar kon niet snel genoeg anticiperen waardoor een aanrijding tot gevolg was.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.