Meisje gewond bij ongeval na scooterexamen

Geschreven door de Redactie op vrijdag 28 maart 2014

Haarlem – Een meisje is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Haarlem. Rond half vier reed het slachtoffer, nadat ze was geslaagd voor haar scooterrijbewijs, over de Amsterdamsevaart. In de bocht bij de Camera Obscuraweg ging het mis en toen ze de bocht vermoedelijk te ruim nam en tegen een vluchtheuvel botste.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna ze naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. Politieagenten hebben geassisteerd bij de afhandeling van het ongeval.

De andere examenkandidaten bleven bij het ongeval ongedeerd.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Haarlem
  2 april 2014 op 11:10 | #1

  Ik gok dat diegene gezakt is

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Haarlem
  2 april 2014 op 11:10 | #2

  (Alsnog gezakt is)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.