Meerdere inbrekers betrapt tijdens grootschalige controles in Haarlem

Geschreven door de Redactie op zaterdag 1 maart 2014

Haarlem – Tijdens een grote controleactie heeft de politie zaterdag meerdere personen aangehouden. Diverse (on)opvallende agenten, bikers en motoragenten, surveilleerden in de middag en avond in en rond het centrum en Schalkwijk. In totaal werden zo’n 150 voertuigen ter controle aan de kant gezet en meerdere mensen werden aangehouden. Twee inbrekers werden op heterdaad betrapt.

Op de Jansstraat zag een agent een man met koffers heen en weer lopen bij een bedrijfspand. Nadat de spullen in een wachtende auto waren geladen, reden de twee mannen weg. Ter hoogte van het Raaks werd de auto aan de kant gezet en het duo aangehouden wegens diefstal. Het gereedschap dat de mannen hadden buitgemaakt, is in beslag genomen.

Op de Amerikaweg werd in een auto een mes en een vuurwapen aangetroffen. De bestuurder en zijn twee passagiers werden aangehouden. Op de Rozenstraat werd een Belgische automobilist aangehouden die in het bezit was van drugs en op de Zijlvest werd een Poolse bestuurder aangehouden die gesignaleerd stond. De man is ingesloten.

Tot slot werden twee personen aangehouden die een boete van respectievelijk 112 en 600 euro hadden openstaan.

Geen reacties mogelijk.