Man met drugs op fiets tegen auto en valt tegen politiebusje in slaap

Geschreven door de Redactie op donderdag 20 maart 2014

Haarlem – De hulpdiensten kwamen donderdagmiddag met spoed in actie nadat een man tegen een auto was gefietst. Het ongeval gebeurde rond vier uur op de Nassaulaan in Haarlem. De fietser verloor zijn evenwicht en botste tegen de geparkeerde wagen. De man werd door ambulancepersoneel opgevangen en gecontroleerd maar heeft aan zijn val geen verwondingen opgelopen.

Nadat hij uit de ambulance stapte verloor de man weer bijna zijn evenwicht. Doordat het slachtoffer onder invloed van de drug GHB was en bleef wankelen is hij uiteindelijk gevraagd om even op de grond te gaan zitten zodat hij zich niet zou bezeren. Nadat hij was gaan zitten viel hij vervolgens tegen het politiebusje in slaap.

Omdat het onverantwoord was de man verder te laten fietsen is na overleg besloten de man thuis af te zetten.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. M.
  21 maart 2014 op 16:13 | #1

  Alle kosten verhalen op deze kansloze figuur aub! Ik heb geen zin om mee te betalen aan dit soort fratsen!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Barry
  23 maart 2014 op 20:55 | #2

  Ook lekker snugger om met GHB in je lichaam deel te nemen aan het verkeer….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.