Man gewond na kop-staartbotsing op Camera Obscuraweg

Geschreven door de Redactie op woensdag 5 maart 2014

Haarlem – Op de Camera Obscuraweg heeft woensdagmiddag een kop-staartbotsing plaats gevonden. Het ongeval vond even na vier uur plaats, net na de verkeerslichten. Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen.
.
.

De bestuurder van de voorste auto is door de ambulancebroeders nagekeken, en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was een rijstrook afgesloten, wat bij het overige verkeer voor de nodige vertraging zorgde.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. arie
  6 maart 2014 op 19:30 | #1

  Tja het kan ons allemaal een keer gebeuren, een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

  Dat het verkeersaanbod door de fly over (met dank aan wet houder Rob van Doorn) hier verdubbelt is maar de doorstroming naar de verdere wegen niet of nauwelijks is aan gepast zullen hier in de verder toekomst nog wel meer ongelukken gebeuren op dit stuk weg… mede door de onlangs ontstane discussie over het verbreden van de vondelweg!!

  De politiek op zijn best eerst iets verzinnen jou idee door drukken maar in de werkelijkheid of praktijk klopt er niets van! (dit alles staat los van het getoonde ongeval maar denk even terug aan …oorzaak gevolg!!! )

  Groet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. 123
  8 maart 2014 op 13:07 | #2

  Ben ik het helemaal mee eens Arie.
  Ik ben hierdoor ook een groot voorstander van verbreding van o.a. de vondelweg.
  Zelf woon ik in de vogelenbuurt en krijg geregeld flyers e.d. In de bus van tegenstanders van dit plan. Zelf zal er denk ik nauwelijks overlast en geluidshinder van komen doordat het verkeer nu vaak vast staat of een sluiproute zoekt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.