Hennepkwekerij aangetroffen in woning boven winkel in Cronjestraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 18 maart 2014

Haarlem – Een sterke wietlucht was dinsdagochtend in de Generaal Cronjestraat in Haarlem-Noord te ruiken. Politieagenten waren in de ochtend een bovenwoning in de winkelstraat binnen gevallen en troffen daar een hennepkwekerij aan. Binnen troffen de agenten zo’n 55 planten aan.
.

Nadat agenten de boel hadden geïnventariseerd is een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld om de plantage te ontmantelen en af te voeren. Een raam van het pand werd open gezet waarna er een sterke wietlucht in de winkelstraat was te ruiken.

Tegen de eigenaar is proces-verbaal opgemaakt en een medewerker van een energiebedrijf is ter plaatse gekomen om te constateren of er illegaal stroom is afgetapt.

Op 11 februari werd er ook al een plantage in een bovenwoning aan de naastgelegen Reitzstraat ontdekt.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. gerb
  18 maart 2014 op 15:53 | #1

  ach je moet toch wat nu de winkels in de Cronjé niet zo best gaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. arie
  20 maart 2014 op 22:56 | #2

  Generaal cronjestraat 146 haarlem!!!

  Typ dit eens in via google….. (@ ambtenaren van welke partij dan ook) wordt wakker open uw ogen en zie hier de harde WERKELIJKHEID!!!!!!!

  De generaal cronjestraat ooit de langste winkelstraat van noord holland …… nu de meest corupte straat van haarlem !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. gerb
  23 maart 2014 op 11:41 | #3

  Nou corupt !! de straat is meer aan het verloederen. Veel winkelpanden, vooral die met zo’n geel te huurblad, staan leeg. Waar de ene winkelier géén bordje buiten zijn winkel mag zetten en de ander de halve stoep bezet met zijn groente en fruit. Weer een ander zijn fietsen tot halverwege het zebrapad versperd terwijl andere zich scheel betalen aan een terras vergunning. Straks ook nog de auto’s er in en wordt de Cronjestraat VOETGANGERS vrij. Want die kunnen er dan niet meer lopen vanwege de fietsers op de stoep.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.