Vrouw gewond bij aanrijding op de Europaweg in Haarlem

Geschreven door de Redactie op maandag 24 februari 2014

Haarlem – Op de kruising van de Europaweg en de Costa Del Sol in Haarlem-Schalkwijk zijn maandagavond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Om even voor half zeven kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen.
.

De bestuurders van beide voertuigen konden zelfstandig uitstappen, maar een passagier van een van de auto’s moest door de brandweer uit de auto geknipt worden. Na het nodige knipwerk kon zij voorzichtig uit de auto gehaald worden, en per ambulance overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Door het ongeval kon het verkeer op de Europaweg niet afslaan naar de Costa Del Sol. De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.