Twee auto’s met elkaar in botsing voor de Amsterdamse Poort

Geschreven door de Redactie op zondag 23 februari 2014

Haarlem – Een personenwagen heeft zaterdagnacht veel schade opgelopen bij een aanrijding. Rond kwart voor drie ging het bij de Amsterdamse Poort mis toen twee personenwagens met elkaar in botsing kwamen. Een toegesnelde politieagent heeft de nek van een van de bestuurders vastgehouden in afwachting op de ambulancedienst.

Ambulancepersoneel heeft de man vervolgens uitvoerig gecontroleerd maar gelukkig bleek hij geen ernstig letsel aan het ongeval te hebben overgehouden. Zijn wagen was echter wel zwaar beschadigd en moest door een bergingsbedrijf worden opgehaald.

Door het ongeval was de kruising bij de Gedempte Herensingel richting de Amsterdamsevaart afgesloten voor het overige verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.