Twee aanhoudingen voor overval op woning aan de Rozenprieelstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 13 februari 2014

Haarlem – Een 42-jarige man uit Wijk aan Zee en een 41-jarige man uit Zeist zijn woensdagochtend aangehouden. Zij worden verdacht van een overval op de Rozenprieelstraat op vrijdag 10 januari. Een bewoner van de Rozenprieelstraat had een afspraak gemaakt om een aantal spullen te verkopen. Een man belde aan bij de bewoner en een tweede persoon sloot zich hierbij aan.

Er waren in totaal drie mannen, twee blanke en een donker getinte, betrokken bij de woningoverval. Twee van de drie mannen sloegen de bewoner meerdere keren in de woning. Het drietal vluchtte weg in de richting van de Linschotenstraat en namen onder andere een muziekinstrument uit de woning mee.

Bij doorzoeking van de woning van één van de verdachten werd een deel van de buit aangetroffen. Beide mannen zijn in verzekering gesteld. Zij worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Geen reacties mogelijk.