Mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden

Geschreven door de Redactie op maandag 3 februari 2014

Haarlem – De politie hield in de nacht van zondag op maandag een 20-jarige en een 24-jarige man uit Zaandam aan die in het bezit waren van inbrekerswerktuigen. Surveillerende agenten reden over de Parklaan toen zij een man passeerden die zijn gezicht grotendeels had bedekt. Op de hoek bij de Hooimarkt stond een man die snel weg fietste toen hij de politie zag.

De man op de fiets had zich in de buurt verschanst op een woonboot. Beide mannen werden staande gehouden. De Zaandammers hadden allebei een tas bij zich waarin inbrekerswerktuigen zaten. Deze zijn in beslag genomen.

De politie onderzoekt of de fiets van de verdachte gestolen is. De Zaandammers zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Geen reacties mogelijk.