Man probeert politieagent bij keel te grijpen na ruzie in woning

Geschreven door de Redactie op zaterdag 1 februari 2014

Haarlem – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 34-jarige Haarlemmer aangehouden, nadat hij een conflict had gehad in een woning in de Willem Pijperstraat en een politieman had beledigd. In de woning had de man een van de aanwezigen verwondt. Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen voor de behandeling van de verwonding.

Meerdere aanwezigen in de woning verklaarden dat de 34-jarige Haarlemmer vervelend was en de politie verzocht de man om de woning te verlaten. De Haarlemmer wilde niet echt meewerken, bleek recalcitrant en schold de politie uit. Tevens werd hij agressief en probeerde hij een van de politiemensen bij de keel te grijpen.

De Haarlemmer werd hierop aangehouden en werd al schreeuwend door de politie overgebracht naar het politiebureau. Tegen de Haarlemmer is door de politie aangifte gedaan voor belediging.

Geen reacties mogelijk.