Inbrekers slaan afgelopen dagen meerdere malen toe bij woningen

Geschreven door de Redactie op zondag 16 februari 2014

Haarlem – Inbrekers hebben de afgelopen dagen meerdere malen toegeslagen bij woningen in Haarlem. Donderdagavond drongen inbrekers een woning aan de Terworm binnen. Dat deden zij door tussen 19.45 uur en 20.15 uur een ruit in te gooien. Zij gingen er vandoor met nog onbekende buit.
.

Oplettende buurtbewoners zagen twee verdachte jongens wegrennen rond het tijdstip van de inbraak. Het signalement van een van de verdachten is als volgt: een slanke licht getinte jongeman van 1.70 meter lang. Hij had donker kort haar en droeg een donker jack en spijkerbroek.

Zaterdagmiddag is tussen 13:00 en 13:45 uur ingebroken bij een woning aan de Heldringstraat. De dieven kwamen binnen via een raam bij de keukendeur en gingen er vandoor met onder andere sieraden.

Tussen vrijdagmiddag en zaterdagavond is ingebroken bij een woning aan de Bernadottelaan. De dieven vernielden een kozijn en gingen er met nog onbekende buit vandoor.

Zaterdag tussen 15:00 en 22:00 uur is ingebroken bij een woning aan de Konijnenburgstraat. De dieven forceerden een bovenlicht bij het keukenraam en gingen er vandoor met onder andere een laptop en sieraden.

Getuigen die bij een van bovenstaande inbraken verdachte personen hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie (0900 – 8844).

Geen reacties mogelijk.