Fietser in botsing met politiewagen op de Kruisweg

Geschreven door de Redactie op zaterdag 8 februari 2014

Haarlem – Een fietser is zaterdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval in Haarlem. Rond half twaalf kwam de man in botsing met een politievoertuig op de Kruisweg ter hoogte van het stationsplein. Hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen.

Gelukkig bleken de verwondingen al vrij snel mee te vallen en hoefde het traumateam niet ter plaatse te komen. Het slachtoffer is na de eerste medische zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De fiets is met een busje overgebracht naar het bureau.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. anoniem
    10 februari 2014 op 10:31 | #1

    ze denken dat ze overal mogen ryden

    laatst was ik op de scooter op de jansweg en het verkeerlicht was groen komt er opeens een politie auto ryd gewoon door rood zonder zwaailicht kan blijkbaar gewoon allemaal…

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.