Automobilist ramt wegafzetting, belandt bijna in het Spaarne en vlucht

Geschreven door de Redactie op vrijdag 28 februari 2014

Haarlem – Een automobilist is vrijdagavond op de Spaarndamseweg tegen een betonnen wegafzetting gereden en bijna in het Spaarne belandt. Het ongeval vond rond kwart voor tien plaats ter hoogte van de Transvaalstraat. Vermoedelijk zag de bestuurder de wegafzetting over het hoofd, die er staat wegens wegwerkzaamheden aan de Spaarndamseweg.

Omstanders zagen na het ongeval meerdere inzittenden op de vlucht slaan en waarschuwde de hulpdiensten. Duikers van de brandweer hebben in het Spaarne gezocht naar mogelijke slachtoffers. Uiteindelijk werd er niemand in het water aangetroffen.

De politie onderzoekt waarom de bestuurder op de vlucht is geslagen, en of de auto mogelijk gestolen is. Twee bergingsauto’s hebben de auto aan het einde van de avond weer op vier wielen gezet en weggesleept.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. melih
  1 maart 2014 op 11:31 | #1

  Wat een geluk:)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Barry
  2 maart 2014 op 19:50 | #2

  als je na zo een ongeluk vlucht lijkt het MIJ vrijwel logisch dat het een gestolen voertuig is, anders laat je het niet zo achter lijkt MIJ.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Haarlemsmugje
  4 maart 2014 op 16:27 | #3

  Toch mooi gepakeerd! Scheelt weer vervuiling van het water ;)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.