Woningbrand aan de Jan Gijzenkade

Geschreven door de Redactie op donderdag 9 januari 2014

Haarlem – De hulpdiensten kwamen donderdag aan het begin van de middag massaal in actie nadat er brand was ontstaan in een woning in Haarlem-Noord. Rond half een was op de eerste etage in de slaapkamer van een pand aan de Jan Gijzenkade brand ontstaan. De als eerste gearriveerde politie bracht een oudere man in veiligheid.
.

Het brandende matras was ondertussen al op het gras bij de Jan Gijzenvaart gelegd. Een politieagente heeft vervolgens ook nog een deken welke aan het branden was naar buiten gegooid. De toegesnelde brandweer heeft vervolgens het deken geblust en de woning verder gecontroleerd en de ramen open gezet.

Ambulancepersoneel heeft zich vervolgens over twee personen ontfermd die mogelijk teveel rook hadden geïnhaleerd. De Jan Gijzenkade was door de brand enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Annabel
  10 januari 2014 op 14:35 | #1

  Roken in bed de oorzaak?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Ella
  11 januari 2014 op 09:36 | #2

  zal zomaar kunnen, dat is ook het domste dat je kan doen..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.