Sterke brandlucht bij Japans restaurant aan het Spaarne

Geschreven door de Redactie op vrijdag 10 januari 2014

Haarlem – De brandweer en politie zijn vrijdagmiddag uitgerukt naar het Spaarne in Haarlem. Om even voor half vier roken medewerkers een Japans restaurant een sterke brandlucht, maar konden de oorzaak daarvan niet achterhalen. Daarop besloten zij de brandweer te bellen.
.

Brandweerlieden zijn in het restaurant op onderzoek uitgegaan. Bij het restaurant bleek niets mis te zijn, waarop de brandweerlieden de woningen boven het restaurant gingen controleren. In een van de woningen bleek een drooggekookt pannetje op het vuur te staan.

De brandweerlieden hebben het gasfornuis uitgezet en vervolgens de ramen open gezet om de boel te luchten.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.