Scooterrijder loopt beenletsel op bij glijpartij bij Amsterdamse Poort

Geschreven door de Redactie op donderdag 23 januari 2014

Haarlem – Een man is donderdag aan het einde van de middag lelijk gewond geraakt bij een rem-actie. Rond half zes ging het mis bij de Amsterdamse Poort toen de man op de scooter moest remmen voor een andere scooter die linksaf de Amsterdamsevaart op wilde rijden. Toen de man wilde remmen ging het mis en gleed hij met zijn scooter hard onderuit.

Bij de valpartij liep het slachtoffer een behoorlijk beenletsel op. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna hij na ongeveer een half uur met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling.

De jongen die op de scooter zat die linksaf wilde slaan bleef bij het ongeval ongedeerd.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.