Poging tot inbraak bij woning leidt tot vondst hennepkwekerij

Geschreven door de Redactie op dinsdag 28 januari 2014

Haarlem – Op dinsdagmorgen omstreeks 02:00 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk zou worden ingebroken in een woning aan de Melissestraat. Bij de woning bleek dat er gepoogd was de voordeur open te breken. Bij onderzoek bleek er ook een afzuigslang uit een dakraam te steken. Hierdoor ontstond het vermoeden van een hennepkwekerij.

In de woning trof de politie een kwekerij met 183 planten aan. Ook werd een kamer aangetroffen waarin een kwekerij had gezeten. Deze kwekerij was inmiddels ontmanteld. Ook bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom.

De politie nam de hennep en de bijbehorende apparatuur (lampen, transformatoren e.d.) in beslag. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de hennep.

Geen reacties mogelijk.