Vrouw mishandelt controleurs in bus na controle vervoersbewijs

Geschreven door de Redactie op zondag 15 december 2013

Haarlem – In de nacht van zaterdag op zondag heeft een 31-jarige vrouw uit Zaandam twee controleurs mishandeld. De controleurs zaten in de bus komende uit de richting van Schalkwijk en reden in de richting van Haarlem station. Een van de controleurs controleerde de OV-chipkaart van een vrouw bij de halte Verwulft. Ze bleek niet te zijn ingecheckt.

De vrouw probeerde de OV-chipkaart uit de handen van de controleur te trekken en duwde een andere controleur weg. Ze probeerde zich te onttrekken aan een aanhouding. Ze sloeg met een tas in het gezicht van de controleur.

De politie kwam ter plaatse en kon de vrouw aanhouden. Ze is na verhoor in verzekering gesteld.

 1. new era
  16 december 2013 op 15:53 | #1

  Voor die paar euro……

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. milann
  17 december 2013 op 11:00 | #2

  Zijn het dan controleurs van crepepapier ’s nachts als 1 vrouw er 2 pakt? 2 mannen moeten een vrouw met gemak kunnen overmeesteren.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Debouncer
  17 december 2013 op 21:11 | #3

  Kaartcontrole is leuk werk. Mensen stellen controle op prijs als ze betaald hebben. Meesten die dat niet hebben gedaan zijn sportief en betalen de boete. Bij sommigen ben je op je hoede en dus scherp. Vrouwen horen daar over het algemeen niet toe en dus moet je even schakelen. Bovendien moet je ook nog even doorschakelen om een vrouw onder controle te brengen. Het is dus (gelukkig) de goede werkhouding van de controleur die dit soort incidenten mogelijk laten worden. Uiteindelijk winnen de controleurs altijd.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Jemadre
  18 december 2013 op 11:53 | #4

  Controleurs lopen erbij als of ze de rambo mannetjes van de bus zijn. Zulke trieste stumperds die het hoog in hun bol hebben. Mening van iemand die altijd betasald.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Jack
  19 december 2013 op 13:52 | #5

  Als je geen vervoersbewijs hebt moet je gewoon de consequenties aanvaarden punt. Maaaaaar… die controleurs zijn een stel hypocrieten. Ik heb met mijn eigen ogen gezien dat ze een jongedame die had ingecheckt en 5 min erna uit had gecheckt, geen boete gaven. Dit terwijl een jaar eerder ik met mijn OV studentenkaart was vergeten in te checken en wel een boete kreeg terwijl een studentenkaart altijd gratis reizen is door de week.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Annabel
  21 december 2013 op 14:02 | #6

  Gewoon betalen en niet zeiken als je betrapt wordt..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.