Vrouw gewond bij kop-staartbotsing op Raamvest

Geschreven door de Redactie op dinsdag 31 december 2013

Haarlem – Op de Raamvest zijn dinsdagmiddag drie auto’s met elkaar in botsing gekomen. Rond half twee vond de kop-staartaanrijding met drie auto’s plaats ter hoogte van de Grote Houtstraat. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. De bestuurster van de voorste auto had last van haar nek, en is door de ambulance en brandweer voorzichtig uit de auto gehaald.

Zij is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden kwamen er met de schrik van af. Twee kleine kinderen hebben van de brandweer een knuffelbeertje tegen de schrik gekregen.

Door het ongeval was de Raamvest enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. henkie
    1 januari 2014 op 15:48 | #1

    schade valt zo op het eerste gezicht allemaal reuze mee!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.