Politie zoekt getuigen om verdachten van geweldsincident te vinden

Geschreven door de Redactie op zaterdag 21 december 2013

Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag vond rond 02:10 uur een geweldsincident plaats in een horecagelegenheid aan de Grote Markt waarbij een man vermoedelijk een glas in het gezicht gedrukt kreeg. Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Velserbroek, liep hierbij een verwonding op aan zijn gezicht en is naar een ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Ook de vriend met wie hij was, een 32-jarige Haarlemmer, liep lichte verwondingen op in zijn zij. Bij het incident zijn vermoedelijk drie personen betrokken geweest. Zij zijn er direct vandoor gegaan.

Van de mannen is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1:
– blanke man met een baard
– opvallende haardracht, een soort hanenkam
– 1.80 meter lang
– stevig postuur
– meerdere tatoeages op de armen

Verdachte 2:
– blanke man
– ongeveer 2 meter lang
– kort geschoren haar

Verdachte 3:
– blanke man
– donker haar met een scheiding

De politie zoekt naar mensen die getuige waren van het incident. Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen die de mannen later die nacht ergens anders in de binnenstad of horeca hebben gezien. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via telefoonnummer 0900-8844. Het is ook mogelijk om informatie anoniem te delen via 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.