Overval op Esso tankstation aan de Schipholweg [video]

Geschreven door de Redactie op donderdag 26 december 2013

Haarlem – Op tweede kerstdag is het Esso tankstation aan de Schipholweg overvallen. Een medewerker is in de winkel aan het werk wanneer rond 07:30 uur een verdachte vanuit de Merovingenstraat naar het tankstation loopt. Wanneer de man binnenkomt bedreigt hij direct de medewerker.
.

Het betreft een man tussen de 25 en 35 jaar, lengte tussen de 1.75 en 1.85 lang, licht getint uiterlijk, normaal postuur en een verzorgd uiterlijk. De verdachte droeg een donkere gewatteerde jas tot op de heup, met capuchon met bontrand en een blauwe spijkerbroek.

Nadat de verdachte een geldbedrag heeft weggenomen rent hij langs de winkel van het tankstation in oostelijke richting, richting de Prins Bernhardlaan.

De politie vraagt getuigen zich te melden bij de politie in Haarlem via 0900 – 8844. Anoniem mag ook op 0800 – 7000.


Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.