Man valt uit rolstoel na botsing met auto op zebrapad; bestuurder rijdt door

Geschreven door de Redactie op dinsdag 3 december 2013

Haarlem – De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van een aanrijding met een doorrijder in de Nagtzaamstraat. Op vrijdagmiddag 29 november rond 16:00 uur stak een 21-jarige man in zijn rolstoel de Nagtzaamstraat over via het zebrapad. Ruim over de helft van het zebrapad werd hij geschept door een klein model rode auto.

De bestuurder van de auto ging er na de aanrijding vandoor, zonder zich om de man te bekommeren die door de aanrijding uit zijn rolstoel was gevallen. De 21-jarige man wist uiteindelijk zelf in zijn rolstoel terug te komen en is zelf naar het ziekenhuis gegaan. In het ziekenhuis werd geconstateerd dat de man een gekneusde pols had overgehouden aan de aanrijding.

De 21-jarige man heeft maandagmiddag aangifte gedaan van het verlaten plaats na een verkeersongeval en de politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze aanrijding, die afgelopen vrijdagmiddag plaatsvond op de Nagtzaamstraat in Haarlem, rond 16:00 uur.

Heeft u informatie? Belt u dan s.v.p. met de politie in Haarlem via 0900-8844.

 1. wikkiewokkie
  3 december 2013 op 23:09 | #1

  ……..

  Waar gaat het heen??? Hoop dat ze de bestuurder vinden!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. nicooost
  8 december 2013 op 22:40 | #2

  De straffen zijn veel te laag in nederland

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.