Hulpdiensten massaal in actie voor te water geraakte scooter [video]

Geschreven door de Redactie op donderdag 12 december 2013

Haarlem – Politie, brandweer, ambulances en zelfs het traumateam uit Amsterdam werden donderdagochtend opgeroepen nadat er een scooter in het water was gevonden. Rond tien voor zeven zag een passant de scooter in het Spaarne liggen bij de Noord Schalkwijkerweg ter hoogte van het Tennispad.
.

Omdat niet zeker was of de bestuurder nog in het water zou liggen is er uit voorzorg direct groots opgeschaald. Een duiker van de brandweer is het water in gegaan en heeft in de omgeving bij de scooter gezocht naar eventuele drenkelingen. De zoekactie werd al snel gestaakt omdat er ook geen sleutel in het contactslot van de scooter zat.

De scooter is uit het water gehaald en de politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van het voertuig.


Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.