Haarlemmer loopt verwondingen op bij mishandeling in speeltuintje

Geschreven door de Redactie op vrijdag 20 december 2013

Haarlem – Vrijdagavond heeft er rond 19:30 uur een mishandeling plaatsgevonden bij het speeltuintje aan de Obistraat. Een 53-jarige Haarlemmer liep hierbij verwondingen op en hij is naar een ziekenhuis vervoerd. Door getuigen is waargenomen dat meerdere mannen in de leeftijd van ongeveer 25 jaar zijn weggerend na de mishandeling en vervolgens in een donkerkleurige auto zijn weggereden.

Wat de aanleiding van de mishandeling is geweest is vooralsnog niet duidelijk. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling. Ook informatie over de aanwezigheid van de mannen in de buurt voorafgaand aan de mishandeling of informatie over hun vlucht, kan waardevol zijn.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.