Diverse opstootjes en vernielingen tijdens onrustige horeca-nacht

Geschreven door de Redactie op zondag 1 december 2013

Haarlem – De politie heeft zaterdagnacht diverse keren moeten ingrijpen bij verschillende opstootjes in het uitgaansleven in het centrum van Haarlem. Zo ontstond er rond 03:45 uur op de Grote Markt een ruzie tussen verschillende personen wat leidde tot een vechtpartij. Een horecaportier zag het gebeuren en riep de hulp van de politie in.

Politiepaarden, bikers en agenten kwamen van alle kanten te voorschijn om de jongeren uit elkaar te halen. Na enige tijd was de rust op de Grote Markt weer teruggekeerd. Niet veel later ging het mis op het Klokhuisplein. Ook hier werden de jongeren ieder een kant opgestuurd om te voorkomen dat de situatie uit de hand zou lopen.

Vervolgens ging het om 04:00 nog mis op de hoek van de Lange Veerstraat en de Korte Veerstraat. Omdat de horeca inmiddels ook al gesloten was hebben de agenten de gehele Lange Veerstraat leeggeveegd om het uitgaanspubliek richting huis te sturen.

Eerder op de nacht werd er op de Grote Markt ook nog een politiebus vernield. Dankzij alerte melders konden politieagenten al snel een man aanhouden. De man is overgebracht naar het politiebureau.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. new era
  1 december 2013 op 22:11 | #1

  Bekende types bont krasgjes alom

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. gerb
  1 december 2013 op 22:17 | #2

  Ik dacht al, er zal toch wéér niets gebeurd zijn evenals vorige week.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. 12345
  3 december 2013 op 13:35 | #3

  klopt nederlanders met een bont kraagjes

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. 12345
  3 december 2013 op 13:36 | #4

  nederlanders met een bont kraag

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.