Auto op z’n kant bij ongeval op Prinsen Bolwerk [video-update]

Geschreven door de Redactie op dinsdag 10 december 2013

Haarlem – Een auto is dinsdag aan het begin van de avond op z’n kant tot stilstand gekomen bij een ongeval op het Prinsen Bolwerk. Rond kwart over zes reed de automobilist achter het station langs in de richting van het Spaarne. Even voor de Bolwerkslaan ging het mis, en raakte de automobilist een geparkeerde auto. De auto kwam daarbij op z’n kant te liggen.

Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen. De bestuurder is door de ambulancebroeders nagekeken, en overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was het Prinsen Bolwerk voor het verkeer in beide richtingen afgesloten, wat voor veel verkeershinder zorgde. Een bergingsauto heeft de beschadigde wagen later op de avond weggesleept.


Fotografie: Rowin van Diest
Video: Mizzle Media

  1. melih
    11 december 2013 op 00:07 | #1

    Weet zowiezo dat komende maanden daar nog ongelukken gaan gebeuren aangezien lelijke bocht!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.