Auto op zijn kant op de Spanjaardslaan

Geschreven door de Redactie op zondag 15 december 2013

Haarlem – Een auto is zondagmiddag rond drie uur op zijn kant gekomen bij een verkeersongeval. De bestuurder van de auto kwam van de Wagenweg en maakte de bocht naar de Spanjaardslaan. Door een oneffenheid in de weg raakte de auto in de bocht uit balans en kwam op zijn zijkant tot stilstand. Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden.

De twee inzittenden konden gelukkig vrij snel het voertuig verlaten en door de vierpuntsgordels die in de speciale stoelen van de Mini zaten bleef het letsel beperkt. Ambulancepersoneel heeft beide mannen gecontroleerd maar beide hoefde verder niet mee naar het ziekenhuis.

De schade aan de wagen is groot en een bergingsbedrijf heeft de wagen afgesleept.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. sam
  17 december 2013 op 09:55 | #1

  Wil je een Mini op z’n kant krijgen, dan moet je wel erg raar doen. Maar het feit dat er 4-punts gordels inzitten geeft wel de indruk dat deze heren zich op het circuit waande…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. sam
 3. Haarlem
  18 december 2013 op 08:01 | #3

  En wat is nu je punt? Is het nu minder erg dat dit is gebeurd?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. TK
  18 december 2013 op 11:45 | #4

  Het feit dat iemand met een auto zowel op de openbare weg als op het circuit rijdt wil nog niet zeggen dat deze mensen ook zo op de openbare weg rijden.
  Misschien is dit gewoon een tragisch ongeluk en kan de bestuurder er niets aan doen. Je kunt van achter je PC gewoonweg niet oordelen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.