Vrouw ernstig gewond na verkeersongeval op de Jan Haringstraat

Geschreven door de Redactie op woensdag 13 november 2013

Haarlem – Een fietsster heeft woensdagavond ernstig beenletsel opgelopen bij een verkeersongeval. De vrouw fietste met een andere vrouw over de Jan Haringstraat in Haarlem-Noord toen ze rond kwart over zes werd aangereden door een auto ter hoogte van de Heussensstraat. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen.

De vrouw is door ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna ze met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling. De andere fietsster is ook nagekeken maar heeft verder geen ernstig letsel opgelopen.

Het kruispunt van de Jan Haringstraat met de Heussensstraat is door de politie afgezet en de verkeersongevallenanalyse (VOA) is een sporenonderzoek gestart om de exacte toedracht te achterhalen. Volgens omstanders zou de auto over het been van het slachtoffer zijn gereden.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.