Politie houdt met getrokken pistool twee mannen met vuurwapen aan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 19 november 2013

Haarlem – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag op de Paul Krugerkade twee verdachten aangehouden die in bezit waren van een vuurwapen. De politie zag de auto van een van de verdachten rijden in de omgeving van de Gedempte Oostersingelgracht en wist de auto op de Paul Krugerkade aan de kant te zetten.

In de auto zaten twee inzittenden, van wie bekend was dat ze mogelijk een vuurwapen bij zich zouden hebben. De politie heeft met getrokken vuurwapen beide verdachten, een 36-jarige Haarlemmer en een 33-jarige man uit Bloemendaal, weten aan te houden.

In de auto van de verdachten bleek inderdaad een vuurwapen te liggen. Beide verdachten zijn aangehouden, naar het politiebureau gebracht en ingesloten voor nader onderzoek.

Het vuurwapen en de auto van de verdachten zijn in beslag genomen door de politie.

  1. new era
    19 november 2013 op 21:13 | #1

    Overval voorkomen? Goed werk

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.