Op meerdere plaatsen fietsen in de brand gestoken in de Tugelastraat

Geschreven door de Redactie op zaterdag 23 november 2013

Haarlem – Op drie verschillende plaatsen in de Tugelastraat in Haarlem-Noord is zaterdag in alle vroegte brand gesticht. Een krantenbezorgster was om vier uur met haar bezorg-ronde bezig toen ze in de straat een fiets in de brand zag staan. Ze alarmeerde de brandweer en zag toen zo’n 50 meter verderop nog een fiets in de brand staan.

De bewoners werden wakker gemaakt en met emmertjes water werd gestart met blussen. Een politieagent spoot vervolgens een brandblussertje leeg waarna de brandweer de klus kon afmaken. De andere fietsbrand was ondertussen al geblust en ook een derde brand van twee fietsen even verderop was ondertussen al met emmertjes water geblust.

Een aantal weken geleden waren er ook al diverse brandjes rond ditzelfde vroege tijdstip in de vlak nabij gelegen Cronjestraat.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.