Man loopt steekwonden op bij geweldsincident in Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op vrijdag 29 november 2013

Haarlem – In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de politie omstreeks 03:30 uur de melding dat een man door twee personen was mishandeld aan de Jan Gijzenkade. De man, een 36-jarige Haarlemmer, verklaarde dat hij in de Van Moerkerkenstraat fietste en kort daarna door de twee mannen werd tegengehouden. Hij vertelde dat hij werd geslagen.

De man werd na het gesprek met de agenten onwel en is naar het ziekenhuis vervoerd. Kort hierop meldde zich in het ziekenhuis een 35-jarige man uit Haarlem, hij bleek steekwonden te hebben. De gewonde verklaarde dat de 36-jarige Haarlemmer dit had gedaan.

De politie onderzoekt de toedracht van de geweldpleging. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie (0900 – 8844).

Geen reacties mogelijk.