Man gewond bij verkeersongeval op de Vondelweg [video]

Geschreven door de Redactie op woensdag 20 november 2013

Haarlem – Een man is woensdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval. Even na achten kwam een auto vanaf de parallelweg de Vondelweg opgereden en heeft daarbij vermoedelijk een auto die op de Vondelweg reed over het hoofd gezien. Beide voertuigen kwamen daardoor hard met elkaar in botsing.
.

Een van de voertuigen kwam uiteindelijk in de tegenover gelegen bosjes tot stilstand. Brandweer, politie en ambulance’s kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De brandweer heeft geassisteerd om een van de betrokkene uit het voertuig te halen. Een man is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling, een vrouw is in een tweede ambulance nagekeken. De bestuurder van de auto die de Vondelweg opreed bleef bij het ongeval ongedeerd.

Door het ongeval was de Vondelweg tussen de Jan Gijzenkade en de Eksterlaan afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen later in de avond opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.