Fietser onderuit op fietspad langs de Schoterweg

Geschreven door de Redactie op donderdag 28 november 2013

Haarlem – Een man is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij hard ten val was gekomen op het fietspad. Het slachtoffer reed op het drukke fietspad langs de Schoterweg toen hij rond half zes ter hoogte van een buurtwinkel ten val kwam. Brandweermannen die toevallig even verderop bezig waren met een wateroverlast melding boden eerste hulp in afwachting van de ambulance.

Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Het is nog onduidelijk waardoor de man ten val is gekomen.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. gerb
  29 november 2013 op 17:30 | #1

  Mag 3x raden, door de uitstalling blijft er 1,20mtr stoep over, waarop dan nog klanten hun tasje vullen zodat je er als voetganger niet fatsoenlijk langs kan. Je moet dan het fietspad op waardoor een fietser schrikt en onderuit kan gaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Roosje
  29 november 2013 op 18:56 | #2

  Inderdaad Gerb, je vraagt je dan ook meteen af hoe zo’n zaak aan een vergunning komt om de halve stoep in te nemen……

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Barry
  29 november 2013 op 19:56 | #3

  Het is altijd weer spannend als je daar rond de spits op je fietsje rijd..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Rick
  30 november 2013 op 10:46 | #4

  Er fietsen daar altijd mensen tegen het verkeer in. Met de combinatie van de smalle stoep en voetgangers die noodgedwongen op het fietspad moeten lopen is het een wonder dat er niet meer ongelukken gebeuren op dat stuk.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Janick
  30 november 2013 op 19:45 | #5

  Inderdaad Gerb, je loopt/ fietst daar met gevaar voor eigen leven. Ik verbaas me er altijd over waarom ze 6 kisten van hetzelfde neerzetten. Als je er van alles 1 zet, is er op de stoep meer ruimte voor waar deze voor bedoeld is.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.