Drugs en wapens in beslag genomen na controle van bestelbusje

Geschreven door de Redactie op woensdag 13 november 2013

Haarlem – Op woensdagmiddag hield de politie twee mannen aan in verband met de aanwezigheid van hasj. Bij een verkeerscontrole op de Phoenixstraat controleerde de politie een bestelauto. In de auto trof de politie een plak hasj aan van 95 gram. Beide inzittenden van de auto werden aangehouden. Het gaat om mannen van 25 en 16 jaar uit Haarlem.

Zij werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en zijn inmiddels weer heengezonden. De politie nam de hasj en de auto in beslag.

Bij een onderzoek in de woning van een van de verdachten vond de politie ook een ruime hoeveelheid softdrugs, een (mogelijk) vuurwapen en een busje pepperspray. De politie nam ook deze drugs en wapens in beslag.

Geen reacties mogelijk.