Automobiliste ziet stilstaand busje over het hoofd op Spaarndamseweg

Geschreven door de Redactie op vrijdag 8 november 2013

Haarlem – De bestuurster van een auto is vrijdag aan het einde van de ochtend op de Spaarndamseweg tegen een stilstaand busje geknald. Het ongeval vond om even voor twaalf uur plaats, ter hoogte van Kloppersingel. De bestuurder van het busje, een postbezorger, had zijn auto aan de kant van de weg stilgezet. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

De bestuurster van de auto is door de ambulancebroeders nagekeken, maar hoefde na de controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval ondervond het overige verkeer enige tijd hinder.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. gerb
  9 november 2013 op 11:43 | #1

  Volgens mij heb je iets verderop een parkeerruimte. Maar dan moet je wel ff verder lopen met je poststuk dus zet je, zoals gewoonlijk met de post, je auto gewoon langs en in de weg

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Roosje
  9 november 2013 op 13:20 | #2

  Er is verderop geen parkeerruimte meer aan deze kant, Gerb. De postbezorger had beter zijn auto iets meer richting Prinsenbrug kunnen zetten, daar is meer ruimte om te passeren. Als je bezorger bent word je wel steeds makkelijker om je voertuig gewoon ergens neer te zetten. De auto stond zo te zien wel strak aan de kant geparkeerd, op zich wel netjes dus.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. wikkiewokkie
  9 november 2013 op 15:56 | #3

  Ik wordt echt doodziek van die pakketbezorgers…
  Lijkt wel alsof het hun verboden is om op een parkeerplaats te gaan staan.
  Zelfs als er plek is om de bus neer te zetten doen ze het niet, de politie zou daar eens wat meer op moeten gaan letten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. richard
  9 november 2013 op 17:53 | #4

  idd verkeerd parkeren van de postbezorger maar neemt niet weg dat de dame in de rode auto dit redelijk moet hebben zien aankomen, misschien gevalletje whats appen tijdens rijden?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Odin50
  10 november 2013 op 13:33 | #5

  Wikkiewokk ga t lekker ff zelf doen 250 of meer paketjes afleveren in zeven en een half uur uur tijd. Met schemas en druk , kutweer en deze drukte.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Haarlemsmugje
  10 november 2013 op 18:45 | #6

  Waarom krijgt de chauffeur van het bestelbusje de “schuld”?
  Ja misschien stond hij niet op een juiste plaats, maar dat haalt niet weg dat de mevrouw van de auto beter had kunnen opletten.
  Ik heb altijd geleerd om vooruit te kijken, en zover mogelijk vooruit.
  Dan is het haast onmogelijk om een bestelbusje over het hoofd te zien.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. gerb
  10 november 2013 op 22:44 | #7

  Behoudens dat het bestelbusje daar niet hoort te staan schat ik in dat de bestuurster de breedte van haar autotje verkeerd heeft ingeschat. Dit gelet op de plaatst waar het busje is geraakt en deze amper schade heeft.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.