Automobilist rijdt door na aanrijding met bromfiets op de Kampersingel

Geschreven door de Redactie op dinsdag 5 november 2013

Haarlem – Een 26-jarige vrouw uit Velserbroek raakte dinsdagavond gewond bij een ongeval op de Kampersingel. De vrouw reed rond 19:00 uur op haar bromfiets over de Verfrollerbrug in de richting van het centrum toen er vanaf de Kampersingel een auto kwam die rechtsaf wilde slaan de Roos op. Er ontstond een aanrijding tussen de bromfietsster en de auto.

De bromfietsster liep letsel op aan haar voet en elleboog. De automobilist stapte uit en begon haar uit te schelden. Vervolgens stapte hij weer in zijn auto en reed weg zonder zich bekend te maken. Hij reed in een donkerkleurige auto, model hatchback.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Haarlem op telefoonnummer 0900-8844.

 1. h.j.a.m.hak
  6 november 2013 op 12:15 | #1

  Wat verschrikkelijk

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Kwekkeboom
  6 november 2013 op 13:03 | #2

  Rijbewijs afnemen voor heel lang en dan weer opnieuw af laten rijden, en als pleister op de wonde uiteraard ook de schade laten betalen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Roosje
  6 november 2013 op 16:44 | #3

  Nou ben je inderdaad een schoft als je doorrijd na een aanrijding maar het kruispunt daar is echt gevaarlijk geworden in de nieuwe situatie! Stoplichten die niet goed ingeregeld staan waardoor auto’s klemrijden op elkaar, rijbanen die elkaar niet duidelijk opvolgen, fietsers van twee kanten (die ook vaak door rood rijden) over de brug. De ambtenaar die voor deze verkeerssituatie zijn handtekening heeft gezet zou wat mij betreft zijn salaris terug mogen storten…. Ik hoop trouwens dat de automobilist gevonden wordt en een flinke bon krijgt en dat de mevrouw snel hersteld!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. ……..
  6 november 2013 op 19:20 | #4
 5. Annabel
  6 november 2013 op 19:43 | #5

  Al zou het haar schuld zijn( ik ken de situatie daar niet precies) dan neem je toch de moeite om te kijken hoe het met haar gaat ipv te schelden, sterkte met je herstel!! Doorrijden na een aanrijding is een misdrijf, dus dat weegt zwaarder..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. HvL
  6 november 2013 op 22:26 | #6

  Het wachten was op het eerste ongeval na de nieuwe situatie.
  Automobilisten verwachten de fietsen niet in die rijrichting aan die kant van de brug.
  Ik had laatst dezelfde situatie waarbij de auto waarsch door oranje reedt en mij daarbij bijna van mijn fiets….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. spaarne11
  8 november 2013 op 12:41 | #7

  Schande om door te rijden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.