13-jarige jongen in elkaar geslagen en van portemonnee beroofd

Geschreven door de Redactie op dinsdag 12 november 2013

Haarlem – Een 13-jarige jongen uit Bentveld werd dinsdagmiddag rond 16:45 uur op de Munterslaan beroofd van zijn portemonnee. De jongen fietste op deze laan en werd van achteren benaderd door twee jongens. Hij werd door hen aangesproken en kreeg een klap. Hierop viel de jongen van zijn fiets. Vervolgens kreeg hij nog meerdere klappen van de jongens.

Nadat hij zijn portemonnee had afgegeven gingen de jongens er vandoor. Het ging om jongens van circa 16 à 17 jaar. Een van hen had blond haar en droeg een zwarte jas en een donkere spijkerbroek. De andere jongen had kort zwart haar en droeg eveneens een zwarte jas en een spijkerbroek

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Haarlem op telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.