Vier verdachten aangehouden na bedreiging op de Rudolf Steinerstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 31 oktober 2013

Haarlem – De politie hield tussen woensdagavond en vrijdagochtend vier jongens aan aan die verdacht worden van betrokkenheid bij een poging straatroof. Een 17-jarige jongen uit Haarlem liep woensdag- avond rond 22:15 uur naar zijn fiets toe op de Rudolf Steinerstraat toen een groep jongeren op hem afliep. Een van de jongens uit de groep sommeerde de Haarlemmer zijn telefoon af te geven.

De verdachte bedreigde de jongen met een stuk gereedschap. De groep werd gestoord door een getuige waarop het slachtoffer een ontsnappingsmogelijkheid zag en een flat in rende. Een van de jongens kwam de Haarlemmer achterna maar verloor het slachtoffer uit het oog.

De politie kon de verdachten (in leeftijd variƫrend van 17 tot 19 jaar) aanhouden en onderzoekt de zaak verder.

 1. mar
  2 november 2013 op 10:46 | #1

  kut volk wat daar hangt ,.. en tis zo jammer dat er nooit wat gedaan word met de klachten .. overdags iemand in de buurtbox zetten om op te letten zal niet helpen tegen de mensen die er savonds hangen .. als je op visite gaat kan je je fiets niet normaal neer zetten of hij word ongevraagd toegeƫigend door m in een box te zetten .. ik zelf heb daar ook bedreigingen mogen ervaren .. dit volk doet t verpesten voor de mensen die zich wel willen aan passen en t goed voor hebben met ons koude kikker landje

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. izanus
  3 november 2013 op 01:56 | #2

  dit waren 4 hollandse jongens
  en wat vind ik het zielig voor de mensen die dachten dat het een andere volk was

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. masters
  4 november 2013 op 16:05 | #3

  gewoon voorgoed in de cel zetten die lui,na vrijlating zullen ze het weer doen,no mercy

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. dit dus
  19 november 2013 op 09:03 | #4

  ik ben het slachtoffer van dit artikel en het waren een groepje van 5 turkse en of marokaanse jongeren dus hoezo hollanders denk na

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.